SKAL DU BRUGE PROFESSIONEL MALING AF VÆGGE?

Mangler du professionel hjælp til maling af vægge? Så er du landet det rette sted. Hos Din Malermester Bjørn Vang står vi klar til at hjælpe dig med at male enten indendørs eller udendørs. Vores virksomhed er beliggende i Hillerød, men vi kører også til Fredensborg, Helsinge og omegn.

Vi er et malerfirma, der i høj grad har implementeret miljørigtige produkter som en del af vores arbejde. Det betyder for dig, at du kan forvente høj kvalitet, hvis du hyrer os som din næste malermester. Derudover tilbyder vi astma- og allergivenlige produkter til dig, der ikke tåler almindelige malerprodukter.

Vi varetager alle maleropgaver og gør en dyd ud af at gøre et godt stykke arbejde for vores kunder. Hvad end det drejer sig om små eller store maleropgaver, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for faget og har kun dygtige og erfarne medarbejdere ansat.

Vi tilbyder:

 • Vi har en høj faglig stolthed
 • Vi anvender astma- og allergivenlige samt miljørigtige produkter
 • Vi tilbyder mange forskellige malerservices

Få hjælp til indendørs eller udendørs maling af vægge

Vi kan hjælpe med både indendørs og udendørs vægmaling. Det er op til dig at vurdere, hvor behovet ligger. Ved indvendig maling har vi med tiden malet mange forskellige huse og lejligheder. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at skabe et flot resultat.

Har du ikke selv hverken tiden eller overskuddet til at gå i gang med malerprojekter, så hører vi meget gerne fra dig. Vores priser er rimelige og afhænger selvfølgelig altid af opgavens omfang. Der kan derfor være forskel på din pris alt afhængig af, om der er tale om en enkelt væg eller maling af vægge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser, materialer eller maling af vægge, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også at lave et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, når vi har vurderet opgavens omfang.

Ring til telefon 28 19 11 13, eller skriv en mail til info@dinmalermesterbjornvang.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN MALEROPGAVE

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

  Vi anvender maling med følgende mærkninger


  OM OS

  Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

  • CVR 35956395

  © Copyright – All rights reserved.