INDVENDIGT MALERARBEJDE I HUSE OG LEJLIGHEDER

Kunne du tænke dig at give dig hjem en kærlig hånd i form af indvendigt malerarbejde, og kunne du tænke dig et flot og professionelt resultat? Så lad et erfarent malerfirma som vores stå for opgaven. Vi har mange års erfaring med at varetage indvendigt malerarbejde for både private lejligheds- og husejere, og vi kommer også gerne forbi dig.

PanDOMO

Vi tilbyder blandt andet PanDOMO, som er en moderne metode, der kan give dine vægge et råt look, som er blevet meget populært i løbet af de seneste år. PanDOMO findes i mange forskellige farver, hvilket betyder, at du kan få lige netop det look, som du ønsker. Samtidig kan det påføres på langt de fleste overflader, og resultatet er et råt og eksklusivt look.

Kabe spartel

En anden populær løsning er Kabe, som er en indfarvet spartelmasse, der ligeledes kan fås i rigtig mange forskellige farver. Du får et flot resultat, som giver et flot og unikt farvespil på de overflader, hvor det er blevet påført. Det kan for eksempel være på vægge, gulve, bordplader, vaske eller i brusenichen, og du får et unikt og eksklusivt resultat.

Tapetsering

Opsætning af tapet kan være med at give et rum et helt nyt indtryk, men det kan være utroligt svært at sætte op selv, især hvis du gerne vil have et flot og professionelt resultat uden synlige baner. Derfor kan du med fordel lade os stå for din tapetsering, så du får et perfekt resultat.

Maling af vægge og lofter

Har du nogensinde stillet dig selv et af følgende spørgsmål:

Så er du ikke den eneste. Vi hjælper hver dag kunder, som har brug for professionel hjælp til at få malet deres vægge eller lofter, så deres hjem fremstår pænt og indbydende.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på indvendigt malerarbejde

Har du ikke selv tid eller overskud til at stå for dit indvendige malerarbejde, så kontakt os på 28 19 11 13 eller info@dinmalermesterbjornvang.dk og indhent et uforpligtende tilbud. Vi anvender astma- og allergimærkede produkter.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LIGE NETOP DIN OPGAVE?

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

    Vi anvender maling med følgende mærkninger


    OM OS

    Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

    • CVR 35956395

    © Copyright – All rights reserved.