UDVENDIGT MALERARBEJDE MED MILJØRIGTIG MALING

Skal husets vinduer og døre males udvendigt, trænger facaden til at blive sat i stand med en gang maling, eller er det husets udhæng, der kunne trænge til en kærlig hånd? Har du brug for professionel hjælp til udvendigt malerarbejde, står vi hos Din Malermester Bjørn Vang klar til at løse opgaven. Vi anvender miljørigtig samt astma- og allergivenlig maling.

Udendørs facademaling

Facaden er noget af det absolut første, som man ser på et hus, og det er med til at give et førstehåndsindtryk af huset. Fremstår malingen nedslidt, og er den begyndt at skalle af flere steder, kan det give et negativt førstehåndsindtryk, hvorimod en flot, nymalet facade kan give et rigtigt godt førstehåndsindtryk for både gæster, naboer og forbipasserende.

Udendørs facademaling er dog ikke kun vigtig for syns skyld. En grundig maling af facaden er også med til at beskytte huset, og det er derfor vigtigt, at en nedslidt facade bliver malet. Derfor tilbyder vi et fordelagtigt tilbud på facademaling.

Maling af vinduer og døre udendørs

Er husets udvendige dele af vinduer og døre fremstillet af træ, er det vigtigt at sørge for at vedligeholde dem regelmæssigt, så der ikke opstår råd i træværket. Det indebærer blandt andet udendørs maling af dine vinduer og døre, og det er samtidig med til at sikre et flot og gennemført look, der passer til resten af huset.

Vi har mange års erfaring med at male vinduer og døre udvendigt, så lad os gøre det hårde arbejde og læn dig tilbage og nyd det professionelle resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde

Udvendigt malerarbejde kan dække over mange forskellige løsninger. Vi tilbyder både maling af udhæng, vindskeder, træværk, vinduer og døre, facader og lignende, så har du en opgave til os, hører vi meget gerne fra dig.

Vi står klar med kompetent rådgivning og et uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, som du har brug for vores hjælp til. Du skal bare ringe til os på telefon 28 19 11 13, men du kan også altid skrive til vores e-mail info@dinmalermesterbjornvang.dk eller benytte dig af vores chatfunktion.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN MALEROPGAVE

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

    Vi anvender maling med følgende mærkninger


    OM OS

    Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

    • CVR 35956395

    © Copyright – All rights reserved.