MALING AF DØRE & VINDUER I HØJ KVALITET

Trænger dit hjem til en overhaling? Hos Din Malermester Bjørn Vang sørger vi for maling af døre. Vi har også stor erfaring med maling af vinduer alt efter dine behov og ønsker. Vores firma er beliggende i Hillerød, men vi kører gerne til Fredensborg, Helsinge og omegn.

Hvis du ikke selv kan overskue maling af vinduer eller døre, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring i branchen og hjælper både private og erhvervsfolk med de rette malerydelser.

For os er kvalitet alfa og omega i vores arbejde. Derfor kan du forvente, at en aftale er en aftale. Alle projekter bliver udført med omhyggelighed. Vi har nemlig kun dygtige medarbejdere, som har stor erfaring med blandt andet facademaling.

Det tilbyder vi:

 • En høj faglig stolthed
 • Astma- og allergivenlige samt miljørigtige produkter
 • Vi afleverer altid vores projekter til tiden
 • Kvalitet er nøgleordet for vores arbejde

Vi hjælper med maling af vinduer

I stedet for at skifte dine halvgamle vinduer ud, kan der være flere fordele ved maling af vinduer i stedet. Maling kan generelt gøre underværker for vinduernes udtryk. Samtidig sparer du en hel del penge på at få os til at male dem i stedet for at få monteret nye vinduer.

Hvis dine udvendige vinduer er af træ, er det vigtigt at sørge for at vedligeholde dem løbende, så du ikke risikerer, at der opstår råd i træet.

Brug for hjælp til maling af døre?

Hvis du selv har svært ved at overskue at male døre, så tøv ikke med at forhøre dig hos os. Vi kan hjælpe med maling af døre – både indvendige og udvendige. Er der behov for at male karme samtidig, gør vi også det.

Kontakt os for flere informationer

Hvad end du har flere spørgsmål til vores priser, produkter eller maling af døre eller vinduer, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder til enhver tid kompetent rådgivning samt et uforpligtende tilbud og en god pris.

Ring til telefon 28 19 11 13, eller skriv en mail til info@dinmalermesterbjornvang.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN MALEROPGAVE

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

  Vi anvender maling med følgende mærkninger


  OM OS

  Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

  • CVR 35956395

  © Copyright – All rights reserved.