VI STÅR GERNE FOR OPSÆTNING AF FILT

Har du brug for hjælp til opsætning af filt indendørs eller udendørs? Så er du landet det helt rette sted. Hos Din Malermester Bjørn Vang har vi mange års erfaring inden for branchen. Vores malerfirma er beliggende i Hillerød, men vi kører gerne til Fredensborg, Helsinge og omegn.

Opsætning af filt kan være svært, hvis du aldrig har prøvet det før. For at være sikker på at få et flot resultat kan du kontakte os. Vi har med tiden fået meget erfaring med lige netop filtopsætning. Det drejer sig blandt andet om opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv. Vi har mange dygtige og erfarne medarbejdere, som alle til enhver tid sørger for at aflevere projektet til tiden.

Derfor skal du vælge os:

 • Vi har en høj faglighed
 • Vi anvender astma- og allergivenlige samt miljørigtige produkter
 • Vi afleverer altid til tiden – for os er en aftale en aftale

Sådan fungerer opsætning af filt

Står du med en bar væg, der skal beklædes, kan du for eksempel vælge filt. Filt er egentlig glasfilt, som er lavet af små stykker glas. Vælger du filt, er det med til at give væggen en glat struktur og et flot udtryk. Filt er desuden nemt at male på.

Fordelen ved at vælge filt er, at det er holdbart og dermed gør væggen stærkere. Ved opsætning af filt inden maling undgår du eventuelle sprækker og krakeleringer i malingen.

Hvis du er mere til det rustikke look, kan du overveje opsætning af glasvæv. Væv er i modsætning til filt mere rustikt. Det betyder, at du kan forestille dig en struktur som et fiskenet. Væv tåler desuden mere, end filt gør, fordi det i forvejen har en mere rå struktur. Vi hjælper med opsætning af begge materialer samt den efterfølgende maling.

Ring for et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe med opsætning af filt på din væg, loft eller i særlige hjørner? Så kontakt os endelig for at høre mere om vores priser. Vi garanterer en god pris og et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet ud fra opgavens omfang.

Ring til telefon 28 19 11 13, eller skriv en mail til info@dinmalermesterbjornvang.dk.

VIL DU HAVE ET GODT TILBUD PÅ OPSÆTNING AF FILT?

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

  Vi anvender maling med følgende mærkninger


  OM OS

  Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

  • CVR 35956395

  © Copyright – All rights reserved.