MILJØ

Astma-Allergi mærket

Da vi har haft flere af vores kunder der ikke kan tåle den traditionelle maling da der er MI (methylisothiazolinone) i malingen har vi derfor valgt at tilbyde en maling der har Astma-Allergi mærket.

Malingen er udviklet efter Astma-Allergi Danmarks kriterier, som betyder at der i produktet ikke må tilsættes allergifremkaldende stoffer, samt de strenge krav om ammoniak og formaldehyd indholdet.

Den maling vi anvender er lugtsvag og robust akrylmaling der står i glans 5. Den er velegnet til de fleste typer opgaver, hvor man vil tage hensyn til mennesker med allergiske problemer. og af høj kvalitet. Produktet er rengøringsvenligt.

Svanemærket

De produkter med svanemærket på garanteres det at de er markedets mest miljøvenlige.

EU blomsten

Det er Europas svar på Svanemærket.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LIGE NETOP DIN OPGAVE?

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

    Vi anvender maling med følgende mærkninger


    OM OS

    Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

    • CVR 35956395

    © Copyright – All rights reserved.