FÅ HJÆLP TIL MALING AF LOFT

Har du brug for hjælp til maling af loft? Så er du landet det rette sted. Ved Din Malermester Bjørn Vang har vi stor erfaring med at male lofter. Vores malerfirma er beliggende i Hillerød, men vi kører gerne til Fredensborg, Helsinge og omegn.

Vi er et malerfirma med mange års erfaring i branchen. Vores ansatte er dygtige og erfarne medarbejdere, som altid leverer det færdige resultat til tiden. Vi går generelt meget op i kvalitet – faktisk er det én af vores kerneværdier.

Har du brug for hjælp til at få malet dit loft, skal du altså ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper med maling i både huse og lejligheder og for både private og erhvervskunder. Derudover anvender vi blandt andet astma- og allergivenlige produkter i tilfælde, hvor vores kunder ikke tåler almindelig maling.

Vi tilbyder:

 • En høj faglig stolthed
 • Høj kvalitet igennem hele processen
 • Astma- og allergivenlige samt miljørigtige produkter

Maling af loft i høj kvalitet

Hos os kan du være sikker på, at du får loftmaling i høj kvalitet. Ved maling af loft er vi nemlig altid grundige i vores arbejde og sørger for at bruge miljørigtige produkter. Uanset om det drejer sig om små eller større malerprojekter, står vi til rådighed og tilbyder vores kompetencer på området.

Hvis du aldrig selv har forsøgt at kaste dig ud i maling af loft, kan det være en fordel af få professionelle som os til at gøre det første gang. Det sparer dig nemlig for en masse energi og kræfter. Derudover er du garanteret et flot resultat. Med vores hjælp vil dit loft i fremtiden være pænt og indbydende.

Alle vores priser er rimelige, og din pris afhænger af opgavens omfang. Derfor vil vi til enhver tid vurdere opgaven, før vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en pris.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du mangler flere informationer om maling af loft, eller hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig.

Ring til telefon 28 19 11 13, eller skriv en e-mail til info@dinmalermesterbjornvang.dk.

VIL DU HAVE ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ MALING AF LOFT?

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

  Vi anvender maling med følgende mærkninger


  OM OS

  Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

  • CVR 35956395

  © Copyright – All rights reserved.