MALING AF FACADE – VI HJÆLPER DIG

Er tiden inde til en maling af facade? Så står vi hos Din Malermester Bjørn Vang klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen og for os er kvalitet alfa og omega for et godt resultat. Vores firma er beliggende i Hillerød, men vi kører gerne til Fredensborg, Helsinge og omegn.

Hvis du ikke selv har de store erfaringer med lige netop facadearbejde, kan der være mange fordele ved at lade os klare opgaven. Vi har gennem tiden malet mange facader og stået for maling af hus for både private og erhvervsfolk.

Når vi udfører projekter for vores kunder, sørger vi altid for at lave en fast aftale og arbejde ud fra en deadline. På den måde kan du altid regne med, at vi leverer opgaven til tiden. Tøv ikke med at kontakte os.

Derfor er vi det bedste valg:

 • Vi har en høj faglig stolthed
 • Vi anvender astma- og allergivenlige samt miljørigtige produkter
 • Vi garanterer en høj kvalitet

Maling af facade – sådan gør vi

Der er selvsagt, at facaden på huset er det første, der møder dig, når du nærmer dig dit hus. Hvis du i længere tid har ærgret dig over, at malingen er falmet, eller at facaden har flere ujævnheder eller skader, kan der være mange gode grunde til at gøre noget ved problemet.

En nymalet facade kan gøre store underværker – både for dig, men også for besøgende, der ser facaden som noget af det første. Dog kan maling af facade være lidt af et projekt, hvis du ikke har kastet dig ud i det før. Ved at lade os gøre arbejdet er du garanteret et flot resultat. Udover facademaling kan vi også sørge for, at du får en vandskuret facade. Vi tager imod både små og store opgaver.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser på maling af facade eller andet, hører vi meget gerne fra dig. I det øjeblik vi har vurderet opgavens omfang, får du en god pris og et uforpligtende tilbud på udvendig maling.

Ring til telefon 28 19 11 13, eller skriv en mail til info@dinmalermesterbjornvang.dk.

FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ MALING AF DIN FACADE

Din Malermester udfører de fleste typer af opgaver indenfor malerfaget i høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ønsker du at efterlade en besked, brug vores kontaktformular under KONTAKT.

  Vi anvender maling med følgende mærkninger


  OM OS

  Hos Din Malermester Bjørn Vang udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Hillerød, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

  • CVR 35956395

  © Copyright – All rights reserved.